Hvor vellykket er
din bedrift?

sjekk din plassering
 

Visma Bizweb

Spørsmål og svar
Diverse
 • Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet?
  Skriv inn brukernavnet ditt (e-postadressen din) i logg inn feltet. Trykk glemt passord og du vil få tilsendt en e-post med informasjon om hvordan å endre ditt passord.
 • Hvor mye koster tjenestene hos Visma Bizweb?
  Kontakt din Visma-forhandler for et skreddersydd tilbud.
 • Hvorfor har vi mistet tilgangen vår?
  Ditt abonnement kan ha løpt ut. Ta kontakt med oss.
 • Hvor ofte får jeg faktura?
  Tjenesten faktureres i januar hvert år for inneværende år.
BizSelect
 • Jeg søker på firmaer i Oslo som ligger i postnummer 0100-0200, men får også opp firma som ligger helt andre steder i Oslo.
  Søket finner alle firmaer som svarer til minst ett av kravene. Du har sannsynligvis lagt til ”Oslo” og postnr ”0100-0200”, da finner tjenesten fram alle som enten ligger i Oslo eller innenfor postnummerserien du har oppgitt. Fjern geografivalget Oslo.
 • Hvordan får jeg opp kommunene i et fylke?
  Du merker et fylke og trykker "Finn kommuner i fylke". Samme prosedyre for å finne postnummerne i en kommune.
 • Hvordan er bransjene organisert?
  De er organisert etter de nye nace-kodene (SN2007) som du kan finne hos statistisk sentralbyrå: Næringsstandard og næringskoder. Under fliken bransjekoder i BizSelect kan du bla nedover og finne underbransjer ved å trykke på den lille grønne knappen med et pluss i seg. Du kan bla oppover igjen ved å trykke på knappen der det står ”ett nivå opp".
 • Jeg finner ikke bransjen jeg søker etter, hva gjør jeg?
  Skriv inn deler av navnet på bransjen i feltet til høyre for teksten "søk etter bransje". Trykk søk. Det kommer nå opp en liste over bransjer, trykk på teksten "legg til" til høyre for bransjen hvis du vil ha med denne bransjen. Eventuelt søk på et firma du vet er i den aktuelle bransjen, da får du opp bransjekodene til det aktuelle firmaet.
 • Jeg vil søke etter alle bedrifter som har samme bransje som for eksempel "Acme Renovasjon".
  Skriv "Acme Renovasjon" i feltet til høyre for der det står "Søk etter firma" og trykk søk. Trykk på teksten "legg til" til høyre for bransjen hvis du vil ha med denne bransjen.
 • Jeg har valgt bransje "A" og "B" men finner mange firmaer som bare har en av disse bransjene.
  Det er fordi tjenesten finner alle firma som har enten den ene bransjen eller den andre. De trenger ikke å ha begge.
 • Hva betyr de forskjellige tallene, f.eks. "Soliditet"?
  Se Support > Regnskapsposter for en forklaring til postene i regnskapet. Når det gjelder soliditet, beskriver dette tallet om det er sunt samsvar mellom anvendelse og anskaffelse av kapital. Teknisk sett beregnes soliditet i prosent som (total egenkapital / totalkapital). Soliditet på 10 - 25 % er normalt etter norske forhold.
 • Jeg har lagt til et kriterie for mye og vil slette det uten å fjerne alle de andre kriteriene.
  Når du har trykket på fliken som heter "utvalg" får du en liste over alle kriteriene, her kan du slette en og en ved å trykke på knappen som heter "slett" til høyre for kriteriet.